Autoværksted nær Ebeltoft

Noget af det bedste er, når man får sin bil tilbage efter den har været på besøg hos autoværkstedet. Så ved man med sikkerhed, at alt er som det skal være. Bilen er topsikker, bremserne er helt optimale og motoren er tjekket. Vi lægger stor vægt på, at vores arbejde skal leve op til dine forventninger og sørger for at din bil får en kærlig behandling.

Vores autoværksted nær Ebeltoft tilbyder service på alle biler

Vi udfører en bred vifte af arbejdsopgaver, som strækker sig fra servicering og klargøring til syn samt til små og store reparationer. Du finder alle ydelserne længere nede på siden.

For at gøre det lettere for vores kunder og de lokale, så tilbyder vi service på alle bilmærker, hvor dine ønsker samt behov vil være i fokus. Hvis du bor i nærheden af Ebeltoft og samtidig har en bil, der har brug for omsorg og en kærlig hånd, så er du mere end velkommen til, at kontakte os. Du er mere end velkommen til, at kigge forbi og få et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe til 86 35 62 66 eller sende en mail.

Når vi har afgivet et tilbud på en reparation, så er prisen fastsat. Hvis der dukker noget op undervejs, vil vi naturligvis kontakte dig, før vi udskifter og reparerer dele, som på forhånd ikke er aftalt.

Værksted i Ebeltoft

Vi overholder aftaler

Kongsgårde Auto, er et værksted som har placering nær Ebeltoft. Vi har ikke kun i sinde, at udføre ydelserne til perfektion. Vi gør nemlig en ære i, at overholde aftalerne som vi i fællesskab har fastsæt. Hos os bliver du mødt af loyale medarbejdere, der kun ønsker, at opfylde dine behov og give dig den bedste oplevelse i vores værksted.

Kongsgaarde underside (1)

Kongsgaarde-1Kongsgaarde-1Kongsgaarde-1Kongsgaarde-1