Skip to main content

Professionel service af Cub Cadet-robotplæneklipper


Vi tilbyder effektiv service af Cub Cadet-plæneklipper

Har du en Cub Cadet-robotplæneklipper, der ikke fungerer optimalt eller måske endda er gået i stykker? Så kan vi ved Kongsgårde Autoværksted hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig professionel og effektiv service af Cub Cadet-plæneklipper, så din græsslåmaskine fungerer, som den skal.

Fra vores autoværksted i Knebel hjælper vi kunder fra hele området, herunder Ebeltoft og Rønde, der oplever problemer med deres Cub Cadet-robotplæneklipper. Vores erfarne medarbejdere har en stor viden om netop dette mærke af plæneklippere, og vi kan derfor tage kyndigt hånd om enhver problemstilling, du oplever med maskinen.

Få mest muligt ud af din Cub Cadet-robotplæneklipper

En Cub Cadet-robotplæneklipper er en fantastisk maskine, som utroligt mange er glade for at have. Den automatiske plæneklipper er både miljøvenlig, tidsbesparende og larmer ikke – så længe den fungerer efter hensigten.

Som med alt andet kan en Cub Cadet-robotplæneklipper oplever problemer med ydeevnen og i værste fald gå i stykker. I dette tilfælde er der ingen grund til at investere i en ny maskine, da vi med vores service af Cub Cadet-plæneklippere kan få din maskine tilbage i topform.

Så kan du igen nyde godt af snorlige græsplæner – uden at skulle arbejde hårdt for det – hjemme i din have.

Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du at høre mere om vores service af Cub Cadet-plæneklipper? Eller vil du have et tilbud på din robotplæneklipperservice eller reparation af robotplæneklipper? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med en velfungerende automatisk plæneklipper.

Bliv kontaktet hurtigt!

VI BESTRÆBER OS PÅ AT VENDE TILBAGE INDEN FOR 48 TIMER

    Kan du ikke lide kontaktformularer?

    Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 86 35 62 66 eller sende os en e-mail på: mail@kongsgaardeauto.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.