Skip to main content

Service af plæneklipper og robotplæneklipper


Vores loyale medarbejdere leverer altid kvalitetsarbejde

Leder du efter et værksted, som tilbyder service af plæneklipper og service robotplæneklipper? Hos Kongsgårde Autoværksted har vi specialiseret os i både service og reparation af plæneklippere, og vi hjælper også gerne dig.

Vores kunder kommer fra blandt andet Knebel, Ebeltoft og Rønde samt mange andre steder i området. Alle kan altid forvente at blive betjent af loyale og kompetente medarbejdere, der sætter en ære i at overholde alle aftaler og at levere kvalitetsarbejde. Dermed kan du se frem til en god oplevelse, hvis du lader os om at stå for service af din plæneklipper.

Vi tilbyder reparation og service af plæneklipper

Vi tilbyder enhver form for service af plæneklipper og service af robotplæneklipper. Arbejdet udføres af alsidige og kompetente mekanikere, som har stor viden og ekspertise. Du kan derfor trygt regne med, at din maskine er velkørende, når den har været forbi vores service.

Samtidig tilbyder vi reparation af plæneklipper og reparation af robotplæneklipper. Uanset om den larmer, ikke yder efter optimal evne eller er gået helt i stykker, så kan vi reparere din plæneklipper for dig. Vi sikrer med andre ord, at din græsslåmaskine holder sig kørende, og at den holder i mange år.

Vi tilbyder desuden også salg og service af Cub Cadet-plæneklippere af høj kvalitet.

Hvad koster service af robotplæneklipper?

Vores priser for service af robotplæneklipper afhænger naturligvis også af, hvilken type og tilstand din plæneklipper er i. Visse robotklippere har behov for at blive serviceret oftere end almindelige græsslåmaskiner. Det sikrer, at robotklipperen fungerer optimalt, når den arbejder på egen hånd.

Kontakt os gerne for at høre nærmere, og vi giver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud på service af robotplæneklipper.

Bliv kontaktet hurtigt!

VI BESTRÆBER OS PÅ AT VENDE TILBAGE INDEN FOR 48 TIMER

    Kan du ikke lide kontaktformularer?

    Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 86 35 62 66 eller sende os en e-mail på: mail@kongsgaardeauto.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.