Skip to main content

Service af have-park-maskiner


Vi klarer alle former for service og reparation

Er du på udkig efter et værksted, som tilbyder service af have-park-maskiner? Hos Kongsgårde Autoværksted servicerer og reparerer vi have- og parkmaskiner for private og erhverv i blandt andet Knebel, Rønde, Ebeltoft og omegn. Vi vedligeholder også gerne din maskine.

Vi lægger stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde, men også på at overholde alle de indgåede aftaler. Derfor kan du se frem til at blive hjulpet af loyale medarbejdere, som er både kompetente og erfarne inden for deres fag.

Vi har ekspertise med alt fra små til store maskiner

Vi er et alsidigt værksted med brede kompetencer inden for næsten alle maskiner med hjul og motor. Vi har store kompetencer med blandt andet have- og parkmaskiner såsom traktorer, græsslåmaskiner og lignende i alle størrelser.

Vi tilbyder alle former for service af have-park-maskiner. Det gælder også reparation af have-park-maskiner. Vi tilbyder reparation og service af havemaskiner for blandt andet private, og vi tilbyder reparation og service af parkmaskiner for forskellige former for erhverv.

Få et tilbud på service af have-park-maskiner

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan hjælpe, og vi tager også gerne en snak om eventuelle problemer. Herefter kan vi lave et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede service af have-park-maskiner.

Hvad koster service af plæneklipper?

Vores priser for service af plæneklipper afhænger af type og tilstand. Der kan også være behov for noget reparationsarbejde. Du får naturligvis et fast tilbud, og vi kontakter dig, hvis der dukker noget uventet op, som gør, at vi ikke kan holde os inden for den aftalte pris.

Bliv kontaktet hurtigt!

VI BESTRÆBER OS PÅ AT VENDE TILBAGE INDEN FOR 48 TIMER

    Kan du ikke lide kontaktformularer?

    Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 86 35 62 66 eller sende os en e-mail på: mail@kongsgaardeauto.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.