Salg af trailere

Køb din nye trailer eller få din gamle repareret

Vi forhandler Variant trailer. Men vi servicerer og reparerer alle trailer mærker.

Bliv kontaktet hurtigt!

VI BESTRÆBER OS PÅ AT VENDE TILBAGE INDENFOR 48 TIMER

  Kan du ikke lide kontaktformularer?

  Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 35 62 66 eller sende os en e-mail til mail@kongsgaardeauto.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.

  Autoværksted med dækskifte og dækservice

  De fleste danske bilejere kører med sommerdæk og vinterdæk. Det skyldes primært, at man som bilist på denne måde altid har de bedste dæk på bilen til den pågældende årstid.

  Professionelt dækskifte og opbevaring af dine dæk

  Hvis du er en af de mange danske bilister, der kører med sommer- og vinterdæk, så er det vigtigt, at du sørger for at få skiftet dækkene i tide, så du hele tiden får mest muligt ud af dine dæk. Det hjælper vi dig gerne med som automekaniker, hvis du ikke selv har tiden eller kompetencerne til at foretage et dækskifte. Vi skifter dæk i Knebel nær Ebeltoft og Rønde.

  Samtidig kan vores dækcenter tilbyde at opbevare det sæt dæk, som ikke er i brug, til konkurrencedygtige priser. Vi holder til i Knebel og er således et oplagt valg for dig, der har brug for professionel dækservice i nærheden af Ebeltoft, Rønde og omegn.  Vi står naturligvis også klar som autoværksted til at kunne klare enhver reparation og foretage serviceeftersyn.

  Kontakt dækcenteret

  Hvad er forskellen på et sommer- og vinterdæk?

  Den overordnede forskel på sommer- og vinterdæk er, at sommerdæk er bedst at køre med om sommeren, mens vinterdæk er bedst at køre med om vinteren.

  Sommerdæk er særligt udviklet til at kunne stå godt fast og bremse hurtigt op på varme og tørre veje, mens vinterdæk er særligt udviklet til at stå godt fast og bremse godt op på glatte og kolde veje, som kan være belagt med enten is eller sne.

  Dækservice af automekaniker

  Hvor gamle må dæk være?

  Der er ikke nogen regler for, hvor gamle dæk må være.

  Ifølge gældende lovgivning så skal dækkene dog leve op til et lovkrav omkring dækmønsteret. Dækkene skal som minimum have et dækmønster på 1,6 mm, ellers skal de kasseres til fordel for nye dæk.

  Derudover kan det betale sig løbende at holde øje med, om gummiet er ved at blive mørt, eller om der er nogle skader på dækkene.

  Dækkene er i direkte kontakt med vejen, og det er derfor vigtigt, at de kan stå ordentligt fast på vejen – både for din og andres sikkerhed i trafikken.

  Besøg vores dækcenter og få professionel dækservice

  På vores dækcenter tilbyder vi både opbevaring og udskiftning af dæk til en billig pris.

  Vi kan også tjekke, om de lever op til de gældende krav, eller om de skal kasseres.

  Kunne du tænke dig en professionel montering af dæk, eller har du behov for en anden form for dækservice, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud – for eksempel på dækskifte.

  Kontakt os på telefon: 86 35 62 66 eller på e-mail: mail@kongsgaardeauto.dk for tidsbestilling eller kig forbi.

  Bestil tid på værkstedet