Bilreparation udføres med stor kompetence

Har du brug for at få repareret din bil i Ebeltoft, Rønde, Knebel eller omegn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kongsgårde Autoværksted tilbyder vi professionel bilreparation af alle bilmærker til fordelagtige priser. Det gælder uanset, om du har fået en lakskade, en bule, eller om du har brug for en tredje form for reparation.

Få tilbud på reparation

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er en fleksibel og dygtig mekaniker, som kan tilbyde dig en god og kvalitetsbevidst reparation af buler, lakskader og lignende.

Vores service er altid i højeste kvalitet, fordi vi kan servicere og reparere alle bilmærker med den største omhyggelighed.

For os gør det dermed ingen forskel, hvilken type bil du har, eller hvilken producent der står bag. Vi sørger for at udbedre skaden til perfektion.

Bil reparation på autoværksted

Hvem er vores kunder?

Vores typiske kunder er private bilejere, der enten bor eller arbejder i eller i nærheden af Ebeltoft, som er på udkig efter en billig mekaniker, der aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Derudover har vi også en del turister, der holder ferie i et af de mange sommerhusområder i nærheden, hvis de oplever problemer med bilen, eller hvis de har brug for reparation af lakskader eller lignende.

Kontakt os for en professionel bilreparation

Uanset om du har brug for en reparation af lakken på din bil, eller om din bil slet ikke kan køre, så står vi klar til at hjælpe dig med den nødvendige bilreparation, som vi udfører til en billig pris. Vi tilbyder også service på bil i samme omgang, hvis det alligevel er tid til at få udført bilservice.

Du skal bare ringe til os på telefon: 86 35 62 66, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din bilreparation, eller hvis du ønsker at bestille en tid på vores værksted.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail på: mail@kongsgaardeauto.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det.

Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Bestil tid på værkstedet

Bliv kontaktet hurtigt!

VI BESTRÆBER OS PÅ AT VENDE TILBAGE INDENFOR 48 TIMER

    Kan du ikke lide kontaktformularer?

    Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 35 62 66 eller sende os en e-mail til mail@kongsgaardeauto.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.

    reparation af alle slags biler hos Kongsgårde Auto