Skip to main content

Salg af robotplæneklipper af høj kvalitet


Vi hjælper dig med at finde den rette maskine til dig

Er du på udkig efter en robotplæneklipper, der kan gøre dine daglige pligter med græsslåning og havevedligehold nemmere og mere overskuelige? Så er du kommet til det rette sted. Ved Kongsgårde Autoværksted tilbyder vi nemlig salg af robotplæneklippere af høj kvalitet, og vi forhandler blandt andet det utroligt populære mærke, Cub Cadet-robotplæneklippere.

Vores autoværksted er beliggende i Knebel, hvorfra du kan købe en automatisk plæneklipper, hvis du kommer fra Rønde, Ebeltoft eller et andet sted i området. Vi har en stor ekspertise inden for plæneklippere, og vi hjælper dig derfor gerne med at finde den helt rigtige maskine til dig og din have.

Salg af robotplæneklipper med efterfølgende service

Vi ønsker altid, at du får mest muligt ud af den robotplæneklipper, du køber her hos os. Derfor tilbyder vi salg af robotplæneklipper med efterfølgende service og reparation, hvis du skulle opleve, at din plæneklipper mister ydeevne eller helt går i stykker.

Med vores store erfaring og ekspertise fra branchen kan du trygt stole på, at vi tager godt og grundigt hånd om din plæneklipper. Vores imødekommende mekanikere er altid klar til at tage sig af enhver problemstilling, og vi tilbyder en hurtig og effektiv service, hvis uheldet skulle opstå. Så behøver du nemlig ikke at vente længe på, at din robotplæneklipper igen er godt kørende.

Kontakt os og køb en robotplæneklipper

Kunne du tænke dig en pris på en robotplæneklipper, eller vil du høre mere om vores udvalg af maskiner? Så kontakt os og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi skræddersyer vores salg af robotplæneklipper, så du får en løsning, der passer præcist til dig.

Bliv kontaktet hurtigt!

VI BESTRÆBER OS PÅ AT VENDE TILBAGE INDEN FOR 48 TIMER

    Kan du ikke lide kontaktformularer?

    Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 86 35 62 66 eller sende os en e-mail på: mail@kongsgaardeauto.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.