Klargøring til syn – undgå omsyn


Er din bil blevet indkaldt til syn, så kan det være en rigtig god ide at tage den en tur forbi vores værksted, inden du kører den forbi den lokale synshal. Hos Kongsgårde Auto tilbyder vi blandt andet klargøring til syn til billige priser, så du har mulighed for at sikre dig, at din bil går gennem synet første gang, og så du således ikke skal bruge penge på et eventuelt omsyn.

Vores værksted er beliggende i Knebel, og vi henvender os både til privatpersoner, der enten bor eller arbejder i Ebeltoft, Rønde eller andre omkringliggende områder.

Kombiner klargøring af bil med bilservice

Der er mange danske bilejere, der vælger at kombinere en synsklargøring med et almindeligt serviceeftersyn, da de på den måde slipper for at have deres bil på værksted af flere omgange. På den måde kan du også være helt sikker på, at din bil er velfungerende på alle måder, når du kører den ud af vores autoværksted, og du kan have ro i maven, når bilen skal til syn.

Vi foretager et grundigt synstjek af bil

Når du tager din bil forbi os til en klargøring af bil til syn, så kan du altid forvente, at du får foretaget en grundig og professionel gennemgang af din bil. Her kigger vi blandt andet efter, om der er nogle af bilens dele, der skal skiftes ud, inden bilen skal synes. Vi ved, hvad der skal til for, at din bil kan gå igennem synet, og vi ved ikke mindst også, hvad der skal til for, at din bil ikke kan klare sig igennem synet og således skal til omsyn.

Vi beregner et tilbud til dig på eventuelle reparationer

Finder vi under din klargøring af bil til syn dele, der skal udskiftes eller et behov for en større reparation, tager vi kontakt til dig, inden vi går i gang for at sikre os, at du er indforstået med udskiftningen eller reparationen og vores pris.

Ved du allerede på forhånd, at der er noget, der skal repareres inden synet, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og bestil klargøring til syn

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille klargøring til syn.

Bliv kontaktet hurtigt!

VI BESTRÆBER OS PÅ AT VENDE TILBAGE INDEN FOR 48 TIMER

  Kan du ikke lide kontaktformularer?

  Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 86 35 62 66 eller sende os en e-mail på: mail@kongsgaardeauto.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.

  Hvad koster et serviceeftersyn?

  Vi tilbyder en konkurrencedygtig serviceeftersyn pris, da vores timepris er billigere end hos autoværkstederne i de større byer.

  Hvor meget lige netop dit serviceeftersyn koster afhænger blandt andet af, hvor omfattende et serviceeftersyn du har behov for. Og om det eventuelt viser sig, at der er behov for at udskifte eller reparere nogle af bilens dele.

  Skulle det være tilfældet. Så kontakter vi dig, inden vi påbegynder arbejdet for at sikre os, at du kan godkende reparationen og prisen.

  Asgilhøjevej 51
  TLF: + 45 86 35 62 66
  Email: mail@kongsgaardeauto.dk

  CVR: 37588636

  Hella service partner