Skip to main content

Service af plæneklipper, robotplæneklipper og Cub Cadet-plæneklipper


Vores loyale medarbejdere leverer altid kvalitetsarbejde

Leder du efter et værksted, som tilbyder service af plæneklipper og robotplæneklipper? Det kan også være service af Cub Cadet-plæneklipper. Hos Kongsgårde Autoværksted har vi specialiseret os i både service og reparation af plæneklippere, og vi hjælper også gerne dig.

Vores kunder kommer fra blandt andet Knebel, Ebeltoft og Rønde samt mange andre steder. Alle kan altid forvente at blive betjent af loyale medarbejdere, der sætter en ære i at overholde alle aftaler og at levere kvalitetsarbejde. Dermed kan du se frem til en god oplevelse.

Service af Cub Cadet-plæneklipper og reparation af plæneklipper

Vi tilbyder enhver form for service af plæneklipper og service af robotplæneklipper. Derudover tilbyder vi service af Cub Cadet-plæneklipper. Arbejdet udføres af alsidige og kompetente mekanikere, som har stor viden og ekspertise.

Samtidig tilbyder vi reparation af plæneklipper og reparation af robotplæneklipper. Vi tilbyder naturligvis også reparation af Cub Cadet-plæneklipper. Vi sikrer med andre ord, at din græsslåmaskine holder sig kørende, og at den holder i mange år.

Hvad koster service af robotplæneklipper?

Vores priser for service af robotplæneklipper afhænger naturligvis også af type og tilstand. Visse robotklippere har behov for at blive serviceret oftere end almindelige græsslåmaskiner. Det sikrer, at robotklipperen fungerer optimalt, når den arbejder på egen hånd.

Kontakt os gerne for at høre nærmere, og vi giver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet hurtigt!

VI BESTRÆBER OS PÅ AT VENDE TILBAGE INDEN FOR 48 TIMER

    Kan du ikke lide kontaktformularer?

    Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 86 35 62 66 eller sende os en e-mail på: mail@kongsgaardeauto.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.

    Hvad koster service af plæneklipper?

    Vores priser for service af plæneklipper afhænger af type og tilstand. Der kan også være behov for noget reparationsarbejde. Du får naturligvis et fast tilbud, og vi kontakter dig, hvis der dukker noget uventet op, som gør, at vi ikke kan holde os inden for den aftalte pris.